Wil jij graag deel uitmaken van ons team van bevlogen professionals?

werkgever-begeleiding-re-integratie

EHC Arbeidskundig Advies & Zorgmanagement zoekt arbeidsdeskundigen met visie (minimaal 0,8 fte)

De arbeidsdeskundige werkt zelfstandig vanuit huis. Daarbij professioneel ondersteund door onze collega’s van het secretariaat in Leiden.

Functie-inhoud

Je bezoekt normaliter de cliënt thuis en maakt een deskundige analyse op basis waarvan je een visie m.b.t. de arbeidsongeschiktheid, re-integratie en zorg en voorzieningen ontwikkelt. De cliënt staat daarbij centraal. Je bent communicatief zeer vaardig en in staat om met alle betrokken partijen op een constructieve wijze samen te werken teneinde je taak optimaal uit te voeren.

Functie-eisen

Een volledig afgeronde hbo of academische opleiding, SRA geregistreerd en bij voorkeur SKO gecertificeerd. Onze voorkeur gaat uit naar collega’s woonachtig in de regio Brabant en Utrecht. Ervaring in letselschade en AOV is een pre. Beschik jij voorts over de volgende competenties:

  • Analytisch
  • Besluitvaardig
  • Klantgericht
  • Ondernemerschap
  • Zelfstandig
  • Doel-Actie-Resultaat gericht
  • Interpersoonlijk sensitief

en herken jij jezelf in onze kernwaarden onafhankelijkheid, samenwerking, integriteit, vertrouwen en dienstbaarheid, dan vinden wij het fijn als je met ons in contact treedt. Je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae, zien wij dan met belangstelling voor 19 februari 2021 per e-mail tegemoet via vacatures@expertisebv.nl. Het betreft hier een loondienstfunctie.

Een functiegericht assessment alsmede een Pre Employment Screening (PES) kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Ben je geïnteresseerd en wil je eerst aanvullende informatie, dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Helco Houweling, telefoonnummer 06-51948249.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op