Arbeidsdeskundigen met visie (V/M)

Ondanks recente invulling van de vacature zijn wij nog steeds op zoek naar uitbreiding

werkgever-begeleiding-re-integratie

EHC is een onafhankelijk dienstverlener gespecialiseerd in arbeid, inkomen, zorg en voorzieningen t.b.v. letselschadeslachtoffers, medewerkers in loondienst en zelfstandig ondernemers. Als onafhankelijk bureau adviseren en ondersteunen wij cliënten, belangenbehartigers, verzekerden, verzekeraars en werkgevers op het gebied van arbeid, inkomen, zorg en voorzieningen.
Vanwege toenemende opdrachten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in West, Midden en Zuid Nederland.

De arbeidsdeskundige werkt zelfstandig vanuit huis. Daarbij professioneel ondersteund door onze collega’s van het secretariaat in Leiden.

Functie-inhoud
Je bezoekt de cliënt thuis en maakt een deskundige analyse op basis waarvan je een visie m.b.t. de arbeidsongeschiktheid, re-integratie en zorg en voorzieningen ontwikkelt. De cliënt staat daarbij centraal. Je bent communicatief zeer vaardig en in staat om met alle betrokken partijen op een constructieve wijze samen te werken teneinde je taak optimaal uit te voeren.

Functie-eisen
Een volledig afgeronde hbo of academische opleiding, SRA geregistreerd en bij voorkeur SKO gecertificeerd. Ervaring in letselschade en AOV is een pre. Beschik jij voorts over de volgende competenties:

  • Analytisch
  • Besluitvaardig
  • Klantgericht
  • Ondernemerschap
  • Zelfstandig
  • Doel-Actie-Resultaat gericht
  • Interpersoonlijk sensitief

en herken jij jezelf in onze kernwaarden onafhankelijkheid, samenwerking, integriteit, vertrouwen en dienstbaarheid, dan vinden wij het fijn als je met ons in contact treedt. Je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae, zien wij dan met belangstelling per e-mail tegemoet via secretariaat@expertisebv.nl onder vermelding van Vacature arbeidsdeskundige.

Een functiegericht assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure, alsmede een pre-employment screening.

Ben je geïnteresseerd en wil je eerst aanvullende informatie, dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met
Helco Houweling, telefoonnummer 06-51948249.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse in deze vacature?

Neem contact op