EHC Arbeidskundig Advies & Zorgmanagement zoekt arbeidsdeskundigen met visie (minimaal 0,8 fte)

EHC Arbeidskundig Advies & Zorgmanagement zoekt arbeidsdeskundige(n) met visie

Heb je ervaring als arbeidsdeskundige en wil je je ontwikkelen in de werkvelden letselschade en AOV? Woon je in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht, dan is deze vacature (0,8-1,0 fte) echt iets voor jou.

De inhoud van de functie
Je adviseert over vraagstukken zoals arbeids(on)geschiktheid, re-integratie en voorzieningen. Je doel is het creëren van perspectief voor je cliënt, met aandacht voor de belangen van alle betrokkenen. Je opdrachtgevers zijn verzekeraars en de belangenbehartigers van je cliënt.

Je werkt vanuit huis, bezoekt je cliënt thuis, stelt een plan van aanpak op en voert deze uit. Je werk is niet alledaags, maar uitdagend doordat onze cliënten ondernemers zijn en/of zijn verwikkeld in een letselschadetraject. Je werkt bij ons nooit volgens vaste processen, maar levert maatwerk. Je wordt administratief ondersteund door ons secretariaat in Leiden.

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een diploma op hbo- of wo-niveau, je bent SRA geregistreerd en bij voorkeur werkzaam als gecertificeerd arbeidsdeskundige. Je bent communicatief vaardig en in staat om met alle betrokken partijen op een constructieve wijze samen te werken om je doel te behalen. Ervaring binnen het werkveld personenschade en AOV is een pré. Heb je nog geen ervaring in deze werkvelden? Dan zorgen wij ervoor dat jij hierin expert wordt.

Beschik jij over de volgende competenties:

  • Slagvaardig, pro-actief en creatief
  • Ondernemend, zelfstandig
  • Onafhankelijk maar verbindend?

Dan hopen wij dat je solliciteert.

Wat bieden wij?
EHC bestaat uit een ondernemende club van gezellige collega’s die graag het beste in zichzelf en elkaar naar boven halen. Uiteraard is dat niet het enige wat je van ons kan verwachten:

  • Prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering.
  • Een leaseauto.
  • Volop ruimte voor eigen initiatief, studie en professionele ontwikkeling.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en korte motivatie voor 12 mei 2022 per e-mail ter attentie van Helco Houweling aan vacatures@expertisebv.nl. Een functiegericht assessment en Pre Employment Screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wil je eerst meer informatie?  Neem dan gerust contact op met Helco Houweling (06-51 94 82 49).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.