Arbeidskundig advies

Onafhankelijk en ervaren

Zo-arbeidskundig-advies

Arbeidsdeskundig advies AOV
Als u door bijvoorbeeld een ongeval, psychische klachten of een ziekte (tijdelijk) niet kan werken, dan is het belangrijk dat u weet wat uw mogelijkheden zijn. Want als u weet wat uw mogelijkheden zijn, kunt u ook weer bouwen aan uw toekomst en het creëren van perspectief.

Eigen werk met aanpassingen
Onze professionals kijken niet alleen naar uw beperkingen, maar vooral ook naar wat u nog wel kan. En wat er nodig is om uw werk weer uit te kunnen voeren. Moet u bij uw werk bijvoorbeeld veel tillen, maar kunt u dat niet meer? Dan kijken we welke hulpmiddelen ingezet kunnen worden, zodat u dit werk wel kan blijven doen. Is het nodig dat uw werk anders ingedeeld wordt en biedt taakverschuiving mogelijk uitkomst? Dan adviseren we u hierbij of zetten we een bedrijfskundige in.

Wat als u uw werk niet meer kunt doen?
Als u uw eigen werk niet meer kan doen, is er vaak nog veel mogelijk. Wij begeleiden u hierbij. We onderzoeken welk werk geschikt voor u is en kijken wat uw kansen daarbij zijn. We geven helder advies over een eventueel loopbaantraject of noodzakelijke opleidingen. Daarnaast helpen we u ook om dit in gang te zetten. Als wij met u aan de slag gaan, doen we het graag ook meteen goed. Daarom kijken we niet alleen naar oplossingen voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij geven u de bagage, waarmee u vol vertrouwen verder kunt.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van Arbeidskundig advies?

Neem contact op