Marco van den Brink

Register- arbeidsdeskundige
Herstelcoach

In 1995 startte ik mijn loopbaan bij een verzekeringsmaatschappij. Als schadebehandelaar AOV hield ik mij bezig met het begeleiden van mensen die door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt werden. Het doel daarbij was altijd een terugkeer naar eigen of ander passend werk. Een persoonlijke benadering was hierin voor mij van essentieel belang. Omdat bij een persoonlijke benadering in mijn visie ook een face-to-face contact hoort, was een switch naar het vak van arbeidsdeskundige een logische volgende stap in mijn carrière. Als arbeidsdeskundige sta ik niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk naast mijn cliënt en ben ik nog beter in staat om mijn cliënt te begeleiden bij diens re-integratie. Sinds ik bij EHC werkzaam ben heb ik te maken gehad met de vele facetten van het arbeidsdeskundige vak en heb ik ruime ervaring met vraagstukken op het vlak van letselschade, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en zorgmanagement.

Vanuit de provincie Utrecht zet ik mij in voor mijn cliënten en streef ik altijd naar een optimaal resultaat
In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van muziek, lekker eten en een perfecte cappuccino

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij