Frans van Bakel

Register- arbeidsdeskundige
Teammanager
Gerechtelijk deskundige

Na eerder een aantal jaren in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt heb ik in 1997 gekozen voor het vak van arbeidsdeskundige en ben ik de opleiding tot arbeidsdeskundige gaan volgen. Ik heb deze in 1999 succesvol afgerond.

Ik werk nog altijd met veel plezier als arbeidsdeskundige, Ik vind het een erg boeiend vak omdat mens en arbeid daarin centraal staan. Wanneer iemand te maken krijgt met belemmeringen in zijn of haar functioneren is dat vaak heel ingrijpend. Het geeft mij nog dagelijks voldoening dat ik van waarde ben in hun leven en werk en daarin nieuw perspectief kan bieden.

Na een aantal jaren bij UWV te hebben gewerkt heb ik in 2008 de overstap gemaakt naar personenschade en particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). In dit werkveld voel ik me als een vis in het water, zowel in mijn begeleidende rol als in het kader van analyse en onderzoek. Als extra verdieping heb ik in 2019 de opleiding tot gerechtelijk deskundige succesvol afgerond, waarmee ik als geregistreerd gerechtelijk deskundige ook inzetbaar ben voor rechtbankzaken.

Ik ben woonachtig in Noord-Brabant. Mijn voornaamste hobby’s zijn hardlopen, klussen in en om de woning en fotografie.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij