Astrid Op den Camp

Register-arbeidsdeskundige
Zorgmanager

In 2000 ben ik na het afronden van mijn opleiding gaan werken in de re-integratiebranche waarbij ik opdrachten uitvoerde voor UWV en gemeenten. In 2004 heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond. In 2006 ben ik bij EHC in dienst getreden in de functie van arbeidsdeskundige, alwaar ik nog steeds met veel plezier werk en waarvoor ik graag nieuwe uitdagingen aanga en mijn kennis en kunde verdiep en uitbreid. Mijn werkgebieden zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zorgmanagement bij letselschade en re-integratie.

In mijn werk ga ik voor het samen met de cliënt zoeken naar de beste
re-integratiekansen zodat weer een basispositie voor een toekomst in werk verkregen wordt in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Wat wil je, wat kun je, wat past bij je (uiteraard ook qua belastbaarheid) en het arbeidsmarktperspectief staan daarin voor mij centraal. Ook vraagstukken betreffende wonen, ADL, mobiliteit, aanpassingen en hulpmiddelen vormen onderdeel van mijn werk. Dit met als insteek belemmeringen die de cliënt ervaart te verminderen of te verhelpen.

Ik ben geboren en getogen in Limburg, woon er nog steeds en ben met hart en ziel verbonden aan de cultuur en gebruiken. In mijn vrije tijd sport ik graag, geniet ik van lekker eten, tuinieren en ben ik graag creatief in de weer, bijvoorbeeld met zelf kleding maken.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij