EHC komt naar je toe
De persoonlijke contacten met onze cliënten was tot vandaag niet mogelijk in deze coronatijd. Wij merken dat een persoonlijk gesprek, naast alle andere vormen van contact, soms beter werkt. Een goed voorbeeld hiervoor zijn de intakegesprekken bij cliënten samen met de belangenbehartigers. Daarom hebben wij nu een rijdend kantoor gecreëerd, die uiteraard voldoet aan alle coronamaatregelen. Op deze wijze is persoonlijk contact mogelijk, veilig en wel!

Het rijdende kantoor
Een grotere bestelbus hebben wij om laten bouwen tot een mobiel kantoor. In ons rijdende kantoor kunnen twee tot drie gesprekspartners persoonlijk met elkaar overleggen, gescheiden door plexiglas wanden. Daarnaast heeft de bestelbus twee entrees; de schuifdeur en achterdeur. In deze mobiele gesprekslocatie kunnen wij eindelijk weer de persoonlijke gesprekken met onze cliënten voeren, maar uiteraard op een verantwoorde en veilige manier.

Wij zijn blij met onze mobiele optie, want nu kunnen we alsnog een veilige mogelijkheid bieden voor persoonlijk contact. Immers, voor EHC staat de mens voorop in alles wat wij doen.

EHC is een landelijk werkend en onafhankelijk dienstverlener gespecialiseerd in arbeid, inkomen, zorg en voorzieningen. Onze dienstverlening is bestemd voor letselschadeslachtoffers, medewerkers in loondienst en zelfstandig ondernemers.

Kunnen we je helpen of wil je graag een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers? Voor lopende of nieuwe opdrachten? Laat het ons dan weten!