Renate van Gestel

Register- arbeidsdeskundige

Nadat ik in 1987 mijn hbo opleiding tot beroepskeuze-adviseur afrondde, ben ik altijd werkzaam geweest op het gebied van mens, arbeid en inkomen. Als loopbaanadviseur, herstelcoach, en vanaf 2005 als arbeidsdeskundige. Jarenlang werkte ik bij een arbodienst waar ik werkgevers en werknemers adviseerde en begeleidde bij (dreigend) verzuim. Ik maakte in 2012 de overstap naar EHC omdat het werkgebied letsel, zorgmanagement en AOV mij erg aanspreekt. De mensgerichte en dienstverlenende benadering bij EHC past bij mij. Mensen stimuleren en terug in hun kracht laten komen, dat vind ik belangrijk! Oog hebben voor kansen en mogelijkheden en pro-actief handelen. Of het nu gaat om re-integratie in arbeid, (om)scholing of het regelen van benodigde zorg, aanpassingen of voorzieningen.

Ik woon met mijn gezin in Gelderland en houd van lekker eten, film, theater, en zeilen.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij