Philip Bosscher

Register-arbeidsdeskundige

De eerste jaren van mijn loopbaan, ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling. Ondanks behaalde successen, had ik behoefte om mij verder te ontwikkelen in werk waar ik meer kon betekenen voor een ander. Uiteindelijk ben ik als begeleider re-integratie gaan werken voor een re-integratiebureau en heb ik de afgelopen jaren, met ontzettend veel plezier, mensen mogen begeleiden naar passend werk op het moment dat er sprake was van (blijvende) arbeidsongeschiktheid.

Vanuit deze rol heb ik ook de kans gekregen om mensen te begeleiden die als gevolg van een ongeval beperkt zijn geraakt. Voor mijzelf waren dit feitelijk de eerste stappen binnen letselschade. Het heeft mij inzicht gegeven hoeveel impact een ongeval op de rest van iemands leven kan hebben en hoe waardevol de juiste begeleiding kan zijn om iemands (werkende) leven weer zo goed mogelijk op de rit te krijgen.

In 2020 heb ik de opleiding tot Register-arbeidsdeskundige afgerond, zodat ik mensen nog beter kan  begeleiden, coachen en adviseren. Gezien mijn ervaring en interesse in het re-integratievak en mijn wens om mensen te kunnen adviseren en begeleiden in een periode van hun leven die vaak heftig is, heb ik ervoor gekozen om mij verder te bekwamen in het letselschade vak en werk ik met plezier voor EHC. Mijn stijl kenmerkt zich door in mogelijkheden te denken, niet zomaar op te geven en tegelijkertijd voldoende oog te hebben voor de situatie van iemand.

Met mijn gezin woon ik in Zuidwest Drenthe. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten aan de slag, rijd ik graag toerriten op een motorfiets en geniet ik van leuke gezinsuitjes en vakanties in de Alpen.

 

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij