Petra Weerdenburg

Register- arbeidsdeskundige

Na omzwervingen in de financiële, ICT- en trainingswereld ondervond ik tijdens een sabbatical hoeveel voldoening werk mij eigenlijk gaf. Dat besef deed mij besluiten werk te zoeken in de re-integratiebranche. In 2002 startte ik met coachen en begeleiden van mensen die langdurig zonder werk waren. Veel van mijn cliënten hadden jarenlang thuis gezeten met fysieke en/of psychische beperkingen en moesten plotseling weer gaan solliciteren. Door hen heb ik ervaren wat een vermogen mensen kunnen hebben om hun leven weer in eigen hand te nemen. Om beter om te kunnen gaan met de problematiek rondom arbeidsongeschiktheid, volgde ik de opleiding tot arbeidsdeskundige. Na een uitstapje naar de verzekeringsbranche, werk ik sinds 2009 met veel plezier als arbeidsdeskundige voor EHC. Daarnaast ben ik er voor mijn gezin, zet ik mij in mijn woonplaats in de provincie Zuid-Holland in voor de buurtbemiddeling en zie ik graag wat van de wereld.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij