Noëlle Rutgers

Register- arbeidsdeskundige

In alle jaren dat ik gewerkt heb voor het Arbeidsbureau, UWV en sinds 2007 in de letselschadebranche, heb ik ervaren hoe belangrijk werk is voor mensen. Het betekent zelfstandigheid, onafhankelijkheid maar ook dat je ergens bij hoort, van waarde bent en iets kan bijdragen aan onze maatschappij. En een baan biedt ook sociale contacten, structuur in de week, een identiteit en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Als je zo naar werk kijkt en je op een bepaald moment niet meer kunt werken, betekent dat een enorm verlies. Zo zien de mensen die ik begeleid het vaak wel en zo sta ik er zelf ook in.

Ik vind het fijn als ik kan bijdragen aan trajecten waarbij mensen die zijn uitgevallen weer proberen de draad op te pakken en weer een plek proberen te bemachtigen passend bij hun persoon. Dan ben ik ook van waarde.

Na jarenlang gewoond te hebben in grote steden (Amsterdam, Milaan, Utrecht), gooide ik in 2012 het roer om. Ik woon nu met mijn man en twee kinderen in een dorpje op het platteland in de provincie Utrecht. Daar heb ik geen dag spijt van gehad. Ik geniet van het wandelen en fietsen in de omgeving en neem op warme dagen nog wel eens een duik in de rivier.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij