Nico van Egmond

Register- arbeidsdeskundige
Zorgmanager

Na te hebben gewerkt in de internationale exporthandel, maakte ik de overstap naar het vak van arbeidsdeskundige. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij EHC en heb ik de verdieping kunnen maken naar letselschade, AOV en zorgmanagement. Juist de mix van deze verschillende disciplines, voor een veelvoud aan opdrachtgevers, zorgt ervoor dat mijn werk afwisseling biedt en boeiend blijft. Mensen in een kwetsbare positie in hun leven als onafhankelijke partij kunnen bijstaan en samenwerken geeft mij veel voldoening. Vertrouwen in -en respect voor elkaar hebben- vind ik daarbij belangrijk. Ik ben woonachtig in Zuid-Holland in de nabijheid van zee en strand, waar ik op de Noordzee graag mijn hobby zeilen mag uitoefenen in de zomermaanden. Het gehele jaar kan ik genieten van mijn gezin. Een film, boek en muziek kan mij ook bekoren.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij