Karin Houben

Register-arbeidsdeskundige

Na mijn studie Neuro- en revalidatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, ben ik binnen de re-integratiebranche gaan werken en in 2002 heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond. Sinds die tijd heb ik als arbeidsdeskundige gewerkt met en voor diverse opdrachtgevers en cliënten, waaronder in het bijzonder de jonggehandicapten en cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Binnen EHC combineer ik mijn opgedane ervaring als arbeidsdeskundige binnen de letselschade, zorgmanagement en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Belangrijk vind ik het dat je doet waar je goed in bent. Dat geldt voor de mensen die ik begeleid, voor de mensen in mijn omgeving, maar zeker ook voor mezelf. Ik woon in de regio Gelderland. Naast mijn werk en de zorg voor mijn gezin, ben ik graag buiten (met de hond) en kan ik genieten van koken, lekker eten samen met vrienden en familie, sauna, yoga en een goed boek!

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij