Karin Casparij

Register-arbeidsdeskundige
Zorgmanager

Na 20 jaar werken voor een verzekeringsmaatschappij als letselschadebehandelaar en als accountmanager voelde mijn baan niet meer als de baan waarop ik gesolliciteerd had. Ik nam een besluit om weg te gaan en een opleiding te gaan volgen als arbeidsdeskundige.

Mede vanwege mijn eigen carrièrekeuzes, heb ik bewust gekozen voor het arbeidsdeskundige werk binnen het veld letselschade. Om mensen te kunnen ondersteunen bij het maken van belangrijke beslissingen om weer uit hun lastige (werk)situatie te kunnen komen. Ik doe dit werk sinds 2014 met veel plezier. Mijn ruime ervaring binnen de personenschade en mijn achtergrond als juriste sociale zekerheidsrecht en arbeidsrecht maken dat ik me het liefst bezighoud met complexe vraagstukken rondom re-integratie. Ik zoek graag samenwerking met alle betrokkenen in een zaak om te komen tot de beste oplossing. Hierbij denk ik mee in mogelijkheden en oplossingen. Mijn werk als arbeidsdeskundige combineer ik met mijn werkzaamheden als docente voor OSR juridische opleidingen, voor de leergang Personenschade Middelzwaar Letsel en Nivre Personenschade.

Ik woon in Hoogvliet en mijn werkgebied is Zuid-Holland. Als gezin zijn wij heel sportief. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak bezig met mijn zoon die op hoog niveau atletiek beoefent, loop ik hard of ga ik naar de sportschool voor een groepsles.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij