Jordy Schrok

Directeur

Na het afronden van de opleiding International Business, ben ik gaan werken bij verschillende exportbedrijven. Op enig moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die mogelijkheid ontstond in 2007 bij EHC. Inmiddels heb ik een managementopleiding en bedrijfskundige studie achter de rug en ben ik directeur/eigenaar van EHC waarin ik o.a. verantwoordelijk ben voor het financiële beleid, de dagelijkse processen en alle overige bedrijfskundige aspecten.
Bij EHC ervaar ik dagelijks hoe mooi het is wanneer je als organisatie iets voor mensen die door een ongeval of ziekte arbeidsongeschikt of beperkt in de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen raken kunt betekenen. De menselijke kant hierin spreekt mij enorm aan. Mijn hobby’s zijn voetbal en varen.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij