Johan Speelman

Register-arbeidsdeskundige
Zorgmanager

Na de opleiding hbo personeelswerk heb ik de eerste jaren van mijn loopbaan gewerkt als intercedent bij uitzendbureau Start (nu USG People). In 1994 ben ik gevraagd om in samenwerking met GAK (nu UWV) mensen te coachen en te begeleiden bij het verkrijgen van een nieuwe baan. In de daarop volgende jaren heb ik mij bij uitzendbureau Start in verschillende functies ingezet voor mensen die langdurig werkloos waren en mensen die te maken kregen met arbeidsongeschiktheid.
In 2001 heb ik de beroepsopleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd.  Sinds 2003 ben ik werkzaam voor EHC, waar ik mij met voldoening inzet om samen met de mensen die geconfronteerd worden met een ongeval en/of arbeidsongeschiktheid, te helpen weer terug te komen in hun “gewone doen”. Mijn ervaring daarbij is dat iedere persoon en iedere vraag om hulp uniek zijn. De geboden hulp en ondersteuning moet hierop goed worden afgestemd. Daarvoor ga ik samen met u aan de slag. Mijn werkgebied is zorgmanagement, begeleiding/re-integratie bij letselschade, herstel coaching, verzuimbegeleiding en beoordelingen in het kader van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ik woon in de provincie Zuid-Holland en mijn werkregio is Zuid-Holland, Zeeland en West Brabant. Naast mijn werk ben ik graag aan het sporten en speel al ruim veertig jaar waterpolo in competitieverband.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij