Jan Holsappel

Arbeidsdeskundige/zorgmanager

In 1981 startte ik met werken bij het GAK (nu UWV) en heb daar diverse functies vervuld, van beoordelende tot ook leidinggevende functies. Vooral het contact met mensen en het  vinden van mogelijkheden en oplossingen sprak mij aan. Vandaar dat ik de overstap maakte naar de re-integratiebranche.  Ik heb in aanvang veel gewerkt met jongeren met een Wajong-uitkering en mensen met psychische beperkingen. Om mijn werk goed te kunnen doen heb ik  in de loop der jaren diverse opleidingen gevolgd: hbo-opleiding Personeel en Arbeid, leergangen studie- en beroepskeuze en ook de opleiding tot arbeidsdeskundige. Als arbeidsdeskundige heb ik enkele jaren onderzoeken gedaan op het gebied van dreigend verzuim, loonwaarde en passend werk. Daarnaast gaf ik ook veel instructie en voorlichting aan medewerkers en werkgevers.

Via een oud-collega kwam ik in contact met EHC. De mix van betrokkenheid, zakelijkheid, menselijkheid en praktisch werken sprak mij erg aan. Ik vind het mooi om als mensen-mens te zoeken naar goede oplossingen bij vraagstukken rondom inzetbaarheid bij arbeid.

Ik woon in Overijssel en mijn werkgebied omvat de 3 noordelijke provincies. Naast het werk mag ik graag tennissen en zaalvoetballen. Ook fluit ik op zaterdagmiddag regelmatig een voetbalwedstrijd. Daarnaast stap ik ook met heel veel plezier op mijn motor.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij