Helco Houweling

Register- arbeidsdeskundige
Teammanager

Vanaf het begin van mijn loopbaan, 1981, staat de relatie mens en arbeid centraal in mijn werk. Tijdens mijn eerste functies op het gebied van Personeel en Organisatie en sociale zekerheid groeide mijn belangstelling voor mensen, bedrijven en organisaties die te maken kregen met arbeidsongeschiktheid.  Voor mij was het een logische keuze om vervolgens als arbeidsdeskundige te gaan werken binnen arbeidsre-integratie. Sinds 2001 ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige. Inmiddels ervaren in de werkgebieden re-integratie, verzuim, letselschade, herstelgerichte dienstverlening (zorgmanagement) en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Mijn opleiding en werkzaamheden, onder andere als Mediator, hebben ertoe geleid altijd aandacht te hebben voor het gezamenlijke belang. Met veel plezier en voldoening combineer ik deze functie met die van operationeel manager bij EHC. Een mooi bedrijf met vakbekwame en betrokken professionals. In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik mountainbiken en speel ik basgitaar. Muziek en Argentijnse Tango dansen zijn mijn passies.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij