Heidi van der Ham

Secretarieel medewerker

 

Vanaf april 2014 heb ik vier jaar met mijn gezin in Sydney Australië gewoond. Daarvoor ben ik dertien jaar secretaresse geweest op een advocatenkantoor en heb ik o.a. tien jaar op een medische administratie gewerkt. In juni 2018 ben ik begonnen op het secretariaat van EHC. Bij de visie en missie van dit bedrijf voelde ik mij direct betrokken. In mijn persoonlijke omgeving heb ik diverse malen meegemaakt hoe belangrijk goede begeleiding is bij arbeidsongeschiktheid/ziekte en re-integratie. Het secretariaat van EHC is een leuke dynamische werkplek waar dienstverlening bovenaan staat. Thuis ben ik een bezige bij met veel interesses maar mijn passie is al jaren (barbershop)zingen, op dit moment bij het leukste koor van de Haarlemmermeer.

Heidi van der Ham

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij