Angeline Herfst

Register-arbeidsdeskundige

Nadat ik de studie rechten had afgerond, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als advocaat op het gebied van personen- en familierecht en algemeen civiel recht. Mijn hart bleek echter niet te liggen in dit vak. Ik gooide het roer om en besloot mij om te scholen tot arbeidsdeskundige. Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij EHC en ben ik als arbeidsdeskundige werkzaam op de werkgebieden letsel en AOV. Het mooie aan mijn werk is dat alle facetten van het leven voorbij komen. Door verbinding te zoeken, oprechte interesse te hebben voor de persoon tegenover mij en de samenwerking aan te gaan met alle betrokken partijen ondersteun ik mensen graag om de regie over hun leven weer terug te krijgen. Ik woon in de provincie Zuid-Holland. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan ons gezin en loop ik hard, samen met mijn hardloopmaatje; onze hond!

Neem contact met mij op

Stuur mij een e-mail