Robert-Jan Schouten

Register-arbeidsdeskundige

Na het afronden van mijn opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie in 2008 ben ik aan het werk gegaan in de re-integratiebranche, waarbij ik kandidaten begeleidde naar werk. Tijdens dit werk ontving ik geregeld begeleidingsopdrachten via arbeidsdeskundigen vanuit UWV. Hierbij werd ik nieuwsgierig naar het beroep van een arbeidsdeskundige. Na verdieping in het beroep raakte ik geprikkeld, mede vanwege het brede werkveld waarin de arbeidsdeskundige opereert. Dit heeft mij doen besluiten om in 2012 de opleiding tot arbeidsdeskundige te volgen. Nadien ben ik bij een gecertificeerde Arbodienst aan het werk gegaan, waarbij ik mij met name gericht heb op het onderzoeken van arbeidsmogelijkheden van arbeidsongeschikte werknemers bij de eigen werkgever.

Vervolgens ben ik de weg ingeslagen van verdere verbreding binnen het arbeidsdeskundige werkveld en heb ik de overstap gemaakt naar EHC. Binnen EHC richt ik mij op dienstverlening en advisering bij personenschade, arbeidsongeschiktheid en verzuim en begeleid ik mensen op het gebied van zorgmanagement.
Ik ben woonachtig in de provincie Noord-Holland. In mijn vrije tijd stap ik graag op de racefiets en ben ik met enige regelmaat te vinden op een squashbaan of voetbalveld. Daarnaast houd ik van muziek maken.

Wij houden niet van drempels, neem contact op!

mail mij