Verheugd kunnen wij melden dat per 1 november 2021 Jacqueline Hendriks ons team van arbeidsdeskundigen en zorgmanagers komt versterken. Jacqueline breidt de dienstverlening van EHC uit; zij is specialist op het gebied van begeleiding en coaching van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en heeft jarenlange ervaring binnen het werkveld personenschade.

Jacqueline begeleidt mensen die als gevolg van een ongeval te maken krijgen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Haar ondersteuning richt zich op verschillende aspecten gerelateerd aan NAH en de gevolgen hiervan waaronder het hervinden van balans waardoor de belastbaarheid van een cliënt(e) duurzaam verbetert en de passende (arbeids- en studie)mogelijkheden in zicht komen.

Jacqueline stelt zich binnenkort via een persoonlijke pagina op onze website aan u voor. Mocht u voor 1 november a.s. meer informatie wensen of haar daarna willen inzetten, neemt u dan contact op met Helco Houweling via telefoonnummer 06-51948249 of per e-mail via helco.houweling@expertisebv.nl