De afgelopen periode zijn er vanuit De Letselschade Raad audits uitgevoerd bij diverse dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Met als doel deze organisaties al dan niet het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) toe te kennen. Het keurmerk is een belangrijk argument voor cliënten en betrokken organisaties om gebruik te maken van de diensten van een keurmerk houdende organisatie. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn cliënten verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

Ook EHC heeft de audit, uitgevoerd door een onafhankelijk bureau, succesvol doorlopen. Er werd een positief advies uitgebracht aan de commissie welke dit advies opvolgde en het keurmerk aan EHC heeft toegekend. Een erkenning van de kwaliteit van dienstverlening waar wij ons dagelijks voor inzetten. Daar zijn we best trots op!

Voor meer informatie over het Nationaal Keurmerk Letselschade: Nationaal Keurmerk Letselschade