Wij zoeken
Iemand die net als wij in staat is met veel plezier en een grote glimlach onze 14 eigengereide arbeidsdeskundigen op proactieve wijze te ondersteunen. Iemand die een hekel heeft aan spelfouten en het een sport vindt deze te corrigeren zodat brieven, rapporten en e-mailberichten foutloos de deur uitgaan. Iemand die met plezier de telefoon opneemt en bezoekers ontvangt, ook al staan er inmiddels twee lijnen in de wacht en heeft het management net een spoedverzoek bij ons neergelegd waarvoor alles lijkt te moeten wijken. Kortom, we zoeken een spontane collega met een positieve en flexibele instelling die een kei is in grammatica. En humor vinden wij een pré.

Werkzaamheden
Eigenlijk alle werkzaamheden die je op een secretariaat kunt verwachten.

Samenvattend

  • Je hebt een hekel aan taal- en spelfouten en corrigeert zelfs krantenberichten.
  • Je bent in staat onder alle omstandigheden koel te blijven.
  • Je bent uitermate geschikt om met eigenwijze mensen te werken.
  • Jij bent zo vriendelijk aan de telefoon, dat wij graag naar je luisteren als je telefoneert.
  • Je denkt in oplossingen, niet in problemen.
  • Je voelt je thuis in een huiselijke omgeving waar met elkaar keihard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor plezier.

Als je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 071-5762020. Vermoedelijk krijg je een van ons aan de telefoon. Is dat niet zo, hang dan op en bel nog een keer terug. Alleen wij kunnen je vertellen hoe het op het secretariaat is. Je kunt ons uiteraard ook per e-mail bereiken op secretariaat@expertisebv.nl

We zien jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae, met belangstelling voor 27 januari 2020 per e-mail tegemoet via: secretariaat@expertisebv.nl. De selectie vindt plaats tussen 27 januari 2020 en 31 januari 2020, waarna de sollicitatiegesprekken worden ingepland.

Een PES (Pré Employment Screening) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Ach, jij hebt niets te verbergen en ook het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag is voor jou geen probleem.

Tot snel,

Heidi, Ine, Myriam & Marcia
Team secretariaat