Op 1 januari 2019 was het 15 jaar geleden dat EHC (Expertise Human Capital) onder leiding van Joop Schrok startte met arbeidskundige dienstverlening in de personenschade en AOV. Op 1 januari 2007 werd Joop Schrok voor 100% eigenaar. EHC heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare, onafhankelijke dienstverlener binnen de personenschade en AOV. In januari 2017 is Jordy Schrok als mede-eigenaar tot de directie toegetreden, waarmee de basis voor de toekomst werd gelegd. Inmiddels werkt EHC voor veel belangenbehartigers en verzekeraars en zet ons team van bevlogen en kundige professionals zich in voor onze missie: het in opdracht van belangenbehartigers en verzekeraars creëren van arbeids- en toekomstperspectief voor onze cliënten.

Wij danken onze cliënten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren, waardoor wij ons als onafhankelijk bureau voor arbeidskundig advies en zorgmanagement hebben kunnen onderscheiden met uiterst vakbekwame en betrokken medewerkers.